Σάββατο 31/7/2021

Η «πράσινη» δήθεν «επένδυση» στην Αστυπάλαια

Η Ελληνική Λύση εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση

Με αφορμή την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστυπάλαια για την παρουσίαση της μετατροπής του νησιού σε «πράσινο» με την προώθηση της ηλεκτροκίνησης με τη συμμετοχή της Volkswagen, η Ελληνική Λύση εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «δήθεν επένδυση».

«Αντί η κυβέρνηση να διεκδικήσει αποζημίωση από την Volkswagen για το Dieselgate, διατυμπανίζει την δήθεν «πράσινη επένδυση» της εταιρείας στην Αστυπάλαια, που όμως επιδοτείται από τα λεφτά των Ελλήνων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Και συνεχίζει αναφέροντας ότι η απολιγνιτοποίηση της χώρας γίνεται προς όφελος των γερμανικών βιομηχανιών: «Αντί η κυβέρνηση να διεκδικεί αποζημιώσεις από τα σκάνδαλα των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα, απολιγνιτοποιεί την χώρα προς όφελος των γερμανικών βιομηχανιών και τους επιδοτεί με δημόσιο χρήμα για τις δήθεν επενδύσεις τους!»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ