Δευτέρα 14/6/2021

Τι έπαθε με τον ΣΥΡΙΖΑ; Εγκώμια Άδωνι και σε Κρέτσο

«Είναι η φύση μου αυτή και ποτέ δεν κρύβω τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι. Καλή συνεργασία και όχι μόνο σύγκρουση», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης

Συνεχίζονται οι αδιανόητες «επιθέσεις φιλίας» του Άδωνι Γεωργιάδη σε υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την άνευ προηγουμένου κωλοτούμπα και την ηρωοποίηση του Νίκου Καρανίκα για τη συμβολή του στη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης, ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης αποθέωσε χθες και τον Λευτέρη Κρέτσο, πρώην υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά για το νόμο που έφερε για τις κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα. «Είναι η φύση μου αυτή και ποτέ δεν κρύβω τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι. Καλή συνεργασία και όχι μόνο σύγκρουση. Στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών», όπως είπε, υποστηρίζοντας πως η πρωτοβουλία της προηγούμενης κυβέρνησης έχει οδηγήσει στο να έρθουν παραγωγές στην Ελλάδα.

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν θα συνεχιστεί το ρεσιτάλ αβρότητας του υπουργού. Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που θα λάβει συγχαρητήρια από τον Άδωνι Γεωργιάδη; Επιπροσθέτως, άπαντες ευλόγως διερωτώνται ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την ξαφνική «θεοποίηση» πολιτικών του αντιπάλων, καθώς όσο πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι σχετικές αναφορές, τόσο επιβεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται περί συμπτώσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ