Πελώνη: «Πάμε καλά με την πανδημία, αλλά έρχονται υποχρεωτικοί εμβολιασμοί!»

Must Read

Μπορεί να ακούγεται -και να είναι- οξύμωρο, όμως συμβαίνει! Η κυβέρνηση ενώ παραδέχεται ότι «οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας παρουσιάζουν στοιχεία σταθερής βελτίωσης», ωστόσο αναμένει την εισήγηση της επιτροπής βιοηθικής όσον αφορά την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδες.

Και είναι απορίας άξιο πώς γίνεται, ενώ η χώρα μας πάει καλά στο ζήτημα της πανδημίας, κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι να ετοιμάζουν στους πολίτες να «σερβίρουν το πιάτο» της υποχρέωσης!

«Η κυβέρνηση αναμένει την εισήγηση της επιτροπής βιοηθικής όσον άφορα την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε ορισμένες επαγγελματικής ομάδες δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη, ενώ εξήγησε -το αυτονόητο- ότι δεν υπάρχει θέμα απόλυσης από την εργασία για κάποιον που αρνείται να εμβολιστεί! (αυτό έλειπε…)

Εξήγησε ότι «καταγράφεται ήδη αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων, πτώση στον δείκτη μεταδοτικότητας, μείωση των νοσηλειών και των διασωληνωμένων συμπολιτών μας. Διαπιστώνεται ταυτόχρονα ότι η συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται, που ασθενούν βαριά στις εντατικές είναι ανεμβολίαστοι. Κι αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αγνοείται από κανέναν.

Υπογράμμισε ότι «αποδεικνύεται ήδη στην πράξη ότι ο εμβολιασμός λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για τον καθένα και την καθεμιά μας, χτίζει τείχος ανοσίας στην κοινότητα, λειτουργεί σαν κλειδί για το άνοιγμα οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Οριοθετεί το τέλος της υγειονομικής κρίσης και την αρχή μιας νέας εποχής. Είναι ήδη κοινά παραδεκτό ότι η επιχείρηση Ελευθερία προχωρά με τρόπο υποδειγματικό και γρήγορους ρυθμούς», είπε η κ. Πελώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This