Η Όλγα Κεφαλογιάννη κρατά την εθνική γραμμή: Δεν θα είχα στην ατζέντα μου την Χάγη!

Μία και μόνη η διαφορά μας με την Τουρκία!

Must Read

Σαφείς αποστάσεις από έναν πιθανό συμβιβασμό με την Τουρκία στη Χάγη κράτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Σε παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι KONTRA και σε ερώτηση του Γιώργου Μελιγγώνη, η βουλευτής Αθηνών της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η ίδια απορρίπτει την Χάγη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «επικίνδυνη», αφού όπως είπε υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με την Τουρκία σχετικά με τις διαφορές που πρέπει να επιλυθούν. Τέλος, ζήτησε ομοψυχία στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, κρίνοντας θετικά μέχρι στιγμής τη στάση της αντιπολίτευσης.

Το πλέον σημαντικό όλων είναι η υπεράσπιση της εθνικής γραμμής την οποία τεχνηέντως ορισμένοι στην κυβέρνηση προσπαθούν να ελαστικοποιήσουν, μιλώντας γενικώς για «διαφορές». Η Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν «διαφορές» με την Τουρκία όπως αυτή θέλει να τις παρουσιάσει, παρά μία και μόνη διαφορά: Η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο!

Τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε στον Ερντογάν την απάντηση που δεν έδωσε η κυβέρνηση στους ισχυρισμούς του. Ότι τα ελληνοτουρκικά δεν είναι διμέρες, αλλά ευρωτουρκικό θέμα!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This