Φτωχός συγγενής

Το σχόλιο του Δημήτρη Ριζούλη για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Must Read

Μας λένε καιρό τώρα τα εγχώρια παπαγαλάκια ότι ο Ερντογάν είναι απομονωμένος και ότι καταρρέει οικονομικά. Πανηγύριζαν, μάλιστα, επειδή ο Μπάιντεν δεν τον έπαιρνε τηλέφωνο και τον αγνοούσε!

Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όμως, άλλα είδαμε. Ο πλανητάρχης συνάντησε τον Τούρκο πρόεδρο (που δεν ήθελε ούτε να… ακούει, υποτίθεται) και αγνόησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, που άλλωστε είναι «προβλέψιμος σύμμαχος» κατά δήλωσή του.

Η οικογενειακή φωτογραφία και η διάταξη των προσώπων απέδειξαν ποιος είναι απομονωμένος και ποιος όχι. Ο Ερντογάν βρέθηκε καμαρωτός στην πρώτη θέση δίπλα στον Μπάιντεν και ο Μητσοτάκης στο βάθος, τελευταίος όλων, όπως οι φτωχοί συγγενείς. Σε αντίστοιχη θέση με τον Ζάεφ των Σκοπίων!

Εκεί μας έχει οδηγήσει η… περήφανη προβλεψιμότητα.

Δημήτρης Ριζούλης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This