Τετάρτη 28/7/2021

Οι διοργανωτές του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών έστησαν το «αδελφάκι» του στα… Σκόπια!

Το 1ο Οικονομικό Φόρουμ των Σκοπίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Aleksandar Palace» της γειτονικής χώρας

Αδιανόητη και περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών να… μετακομίσει στα Σκόπια, επιβεβαιώνοντας τις «στενές επαφές» με τη γειτονική χώρα.

Αφού προσκάλεσαν τον πρωθυπουργό αυτής Ζόραν Ζάεφ στην Ελλάδα, όπου πριν από ένα περίπου μήνα πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο event, οι άνθρωποι του φόρουμ αποφάσισαν να μεταφέρουν την τεχνογνωσία και να οργανώσουν το 1ο Οικονομικό Φόρουμ των Σκοπίων με θέμα «Θέτοντας τα θεμέλια για σταθερότητα και ευημερία στη Βόρεια Μακεδονία».

Όπως ανακοινώθηκε, αυτό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Aleksandar Palace» των Σκοπίων, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων της χώρας. Την ώρα που οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να προκαλούν και να μην τηρούν καν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, εμείς συνεχίζουμε να τους… ευλογούμε τα γένια και να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια.

Θα παρελάσουν οι κορυφαίοι των Σκοπίων και της Αλβανίας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από το συγκεκριμένο φόρουμ θα παρελάσουν όλοι οι κορυφαίοι των κυβερνήσεων των Σκοπίων και της Αλβανίας, με πρώτους τους δύο πρωθυπουργούς Ζόραν Ζάεφ και Έντι Ράμα, αλλά και ο γενικός γραμματέας Εξωτερικών της Ελλάδος για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, ο πρέσβης της Ελλάδας στα Σκόπια και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

Μία μάλιστα από τις θεματικές ενότητες είναι «Η εκπλήρωση της υπόσχεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σαν οι ίδιοι Σκοπιανοί να έχουν εκπληρώσει τις δικές τους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ