Ο Ζάεφ κάρφωσε τον Κυριάκο για τα μνημόνια με τα Σκόπια! (video)

Παίζουν θέατρο για εσωτερική κατανάλωση!

Must Read

Μεγάλη επιτυχία του Open και της Αλέξιας Τασούλη, Όχι μόνο κατάφερε να πάρει αποκλειστική συνέντευξη από τον σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, αλλά έβγαλε και λαβράκι!

Ρωτώντας λοιπόν τον Σκοπιανό πρωθυπουργό για το εάν γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να καθυστερήσει την κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τα Σκόπια, η απάντηση Ζάεφ ήταν αφοπλιστική: Όχι μόνο έδειξε ότι είναι απόλυτα ενήμερος, αλλά είπε ευθέως ότι δεν πειράζει να καθυστερήσει η ψήφιση για τρεις ή τέσσερις μήνες, αφού στο τέλος οι καλοί μας φίλοι θα τα ψηφίσουν!

Φαίνεται λοιπόν ότι η δήθεν «σκληρή στάση» της κυβέρνησης λόγω των σκοπιανών προκλήσεων που συνιστούν παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών, είναι ένα μεγάλο θέατρο για εσωτερική κατανάλωση.

Όσον αφορά το επίμαχο tweet του σκοπιανού πρωθυπουργού ο οποίος ανέφερε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, η απάντηση του ήταν ότι πρόκειται περί λάθους!

Η Αλεξία Τασούλη όμως παρατήρησε εύστοχα ότι παρά την διαβεβαίωση του Ζάεφ ότι «ήταν λάθος η ανάρτηση του», δεν μπήκε στον κόπο να την κατεβάσει.

Δούλεμα λοιπόν χωρίς ντροπή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This