Σάββατο 31/7/2021

Στην «αγκαλιά» του Ζάεφ ο Μπουτάρης

Τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε εγκάρδια ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός

Ο Ζόραν Ζάεφ υποδέχθηκε ιδιαιτέρως θερμά τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επιχειρηματία Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας στα Σκόπια.

Ο κ. Μπουτάρης βρέθηκε στη γειτονική χώρα με αφορμή τη συμμετοχή του στο πρώτο Οικονομικό Φόρουμ που διοργάνωσε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων της χώρας.

nb zaev boutaris1

Τόσο ο Ζάεφ, όσο και ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης «συμφώνησαν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το Φόρουμ να περιλαμβάνει συγκεκριμένα επιλεγμένα θέματα που εστιάζουν στα πιο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία, τις γειτονικές χώρες και την περιοχή, ειδικά όταν πρόκειται για βιώσιμη και επιτυχημένη οικονομική διμερή και περιφερειακή συνεργασία και ανάπτυξη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στον επίσημο ιστότοπο της σκοπιανής κυβέρνησης.

Και προστίθεται: «Τονίστηκε στη συνάντηση ότι η αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας για την οικοδόμηση κοινών ικανοτήτων πρόσβασης και χρήσης κοινοτικών πόρων, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με την περιφερειακή συνεργασία, έχει μεγάλη σημασία».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ