Τετάρτη 4/8/2021

«Στόλισαν» τον Μητσοτάκη μετά το «τυράκι» των 150 ευρώ (video)

Ως ανήθικο μέτρο χαρακτηρίζουν πολλοί από τους πολίτες την κίνηση του να δελεάσει με 150 ευρώ τους νέους

Την οργή των πολιτών προκάλεσε η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πετάξει ως «τυράκι» μια προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ στους νέους κάτω των 25 ετών μόλις κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Είναι άλλωστε εμφανές ότι η στρατηγική της χώρας στους εμβολιασμούς έχει κυριολεκτικά «βαλτώσει», με την κυβέρνηση να μην έχει κανένα άλλο «αποκούμπι» εκτός από την εξαγορά των νέων το λεγόμενο freedom pass, αξίας 150 ευρώ. Πρόκειται για μια κάρτα που θα καλύπτει εισιτήρια για ταξίδια, ξενοδοχεία, είσοδο σε θεάματα, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο με λουκέτα στην αγορά που εκτίναξε την ανεργία στα ύψη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού άφησε στην τύχη τους τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες που εμβολιάστηκαν με AstraZeneca τη στιγμή που σε άλλες χώρες της Ευρώπης το εμβόλιο είχε πάψει να χορηγείται στους κάτω των 50, τώρα παροτρύνει τους νέους να εμβολιαστούν προκειμένου να κερδίσουν 150 ευρώ σε μουσεία και διακοπές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το περιβόητο «σχέδιο» του να πείσει τους νέους να «τσιμπήθούν», προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους πολίτες να δίνουν «βιτριολικές» απαντήσεις στις παλινωδίες της κυβέρνησης.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση του Μητσοτάκη με το «τυράκι» των 150 ευρώ στους νέους έως 25 ετών.

1 10 2 6 3 2 4 2 5 3 6 3 67

koulis card 1

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ