Σφοδρή επίθεση της Λατινοπούλου σε βίντεο-χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση

«Δήθεν καλλιτεχνικό δρώμενο», το χαρακτηρίζει η κ. Λατινοπούλου

Must Read

Με ανάρτησή της η πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, καταφέρεται εναντίον ενός βίντεο, χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση.

Στην περιγραφή του σχετικού βίντεο αναφέρεται: «Καλώς ήρθατε στο Kivotos Channel. Ένας ασφαλής χώρος για ευάλωτα σώματα, θηλυκότητες, εξομολόγηση και ριζοσπαστική φαντασία για την επόμενη μέρα. Πώς μπορούμε να ανακτήσουμε την κοινωνική συμπερίληψη υιοθετώντας αστείες και απρόσμενες στρατηγικές επιβίωσης σε έναν νέο, αδιανόητο κόσμο; Ένα διαφορετικό, υποθετικό «τηλεοπτικό» κανάλι έρχεται στις οθόνες μας».

Το σχόλιο, μεταξύ,  άλλων της κ. Λατινοπούλου, για το «δήθεν καλλιτεχνικό δρώμενο», όπως αναφέρει, ήταν: «Οι εκπρόσωποι της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ θα καταδικάσουν το βίντεο του ιδρύματος Ωνάση που προωθεί την ωμή βία και το μίσος;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This