Η κυβέρνηση της φιέστας και όχι της ουσίας…

Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη και Κεραμέως στον Άγιο Δημήτριο

Must Read

Η εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας για την παρουσίαση του σχεδίου για το «Νέο Αναβαθμισμένο Σχολείο»,  ήταν μια κακοστημένη φιέστα, από την οποία φυσικά δεν έλειψε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιας και έχει αποδειχθεί πλέον η… έφεσή του στα σόου.

Για «το σχολείο του μέλλοντος» έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός, ο οποίος μαζί με τη Νίκη Κεραμέως, άκουσε ουκ ολίγες αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους έξω από το «Στρογγυλό» Σχολείο που στεγάζει το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο ΓΕΛ και το πρώτο ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου

Οι διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων εστιάστηκαν «στο άθλιο νομοσχέδιο που διαλύει τη μορφωτική αποστολή του σχολείου», ενώ τονίστηκε η αντίφαση των όσων έλεγαν, με τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική που στόχο έχει να διαλύσει την Παιδεία.

Δεν θα σχολιάσουμε καν το ότι «έσυραν» μέσα στη ζέστη και με τα σχολεία να έχουν κλείσει, μαθητές για να κάνουν το εφέ τους Μητσοτάκης και Κεραμέως.

Τα σχολεία των λίγων και εκλεκτών που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση που θεωρούν τη μόρφωση… λαχείο, φυσικά δεν μπορούν ποτέ να προωθήσουν την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες.

Ο συγκεντρωμένος κόσμος αποδοκίμαζε κι αυτός χαιρετούσε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This