Μας είπαν μια καλή κουβέντα οι Ευρωπαίοι και ο ΣΥΡΙΖΑ (αυτο)αποθεώνεται!

Must Read

Ακούσαμε και μία καλή κουβέντα από τους Ευρωπαίους! Και αυτό διότι ανακοίνωσαν ότι ήταν «θετική η αποτίμηση της κατάστασης στην Ελλάδα ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης».

Συγκεκριμένα, ο Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε: «Είναι σημαντικό όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς να εργαστούν από κοινού για την εξασφάλιση και τη διατήρηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον ελληνικό λαόΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παραμείνει στο πλευρό της Ελλάδας και θα στηρίξει τον κεντρικό της ρόλο ως μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης του ευρώ».

Κλείνοντας τη δήλωσή του, ο Πιερ Μοσκοβισί είπε: «Η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο από τότε που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στήριξης πριν από ένα χρόνο. Τα οικονομικά δεδομένα εμφανίζουν θετικά σημάδια, γεγονός που δείχνει ότι οι προσπάθειες θα συνεχίσουν να αποδίδουν καρπούς για την ελληνική κοινωνία που βίωσε τόσες δυσκολίες».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, σημειώνει ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί «η πορεία εφαρμογής υπεύθυνων δημοσιονομικών πολιτικών και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αποσκοπούν στην ενίσχυση του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα».

«Αποθεώνονται μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ»

Αποθεώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα εύσημα που τους έδωσαν σήμερα οι Ευρωπαίοι με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την έξοδο από τα μνημόνια! Ενδεικτικό του κλίματος είναι το tweet του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση που ευθέως υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την οικονομία!

«Τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Κομισιόν για τον 1 χρόνο εξόδου από τα μνημόνια, επιβεβαιώνουν αυτό που όλος ο πλανήτης, πλην ΝΔ, αναγνωρίζει: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την ελληνική οικονομία από την χρεοκοπία στην οποία την είχαν οδηγήσει οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ», υπογραμμίζει ο Αλ. Χαρίτσης στην ανάρτησή του.

Πηγές της ΝΔ είπαν για τους πανηγυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανακοίνωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, ας αφήσει τους πανηγυρισμούς, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων. Οι «προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», γονάτισαν τη μεσαία τάξη, φόρτωσαν μέτρα λιτότητας δισεκατομμυρίων ευρώ όλους τους Έλληνες και υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για έναν αιώνα στους δανειστές.

Ακόμη και μετά την αποδοκιμασία των πολιτών στην κάλπη, ο ΣΥΡΙΖΑ δε διδάχθηκε τίποτα. Αφού επικαλείται ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του υπενθυμίζουμε ότι στην 3η Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας αναφέρεται επί λέξη ότι: “Ο ρυθμός υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων έχει επιβραδυνθεί τους τελευταίους μήνες και δε διασφαλίζεται η συνοχή ορισμένων μέτρων με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους… υπάρχει κίνδυνος οι περισσότερες από τις 15 συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τα μέσα του 2019 να μην ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα».

 

Αυτή είναι η κατάσταση που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και να προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Εμείς, με σχέδιο και σοβαρότητα αποκαθιστούμε κάθε μέρα την αξιοπιστία της χώρας για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This