Συγχαρητήρια από Χρυσοχοΐδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά

«H τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα»

Must Read

Συγχαρητήρια έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τη σύλληψη του φυγόποινου Χρήστου Παππά.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη η σύλληψη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για σχεδόν δέκα μήνες, ήταν η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, η εξάρθρωση του κυκλώματος στη Ζάκυνθο που δολοφόνησε την 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη αλλά και η ανεύρεση των δύο έργων τέχνης που κλάπηκαν από την Εθνική Πινακοθήκη.

«Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκλήματικότητας και της μικροεγκληματικότητας, που μέχρι το 2019 υπήρξε μία αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης και πρόσθεσε: «Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε εμείς εδώ, η παρούσα πολιτική ηγεσία από κοινού με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τη φυσική ηγεσία, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη -η Ελληνική Αστυνομία– κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This