Πέμπτη 29/7/2021

Στην Ουκρανία ο Δένδιας τη Δευτέρα – Ελληνική στήριξη στην ένταξη του Κιέβου σε ΕΕ, ΝΑΤΟ

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα βρεθεί και στην Οδησσό

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Ουκρανία στις 5 Ιουλίου, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας.

«Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ουκρανίας και της Ελλάδας Ντμιτρό Κουλέμπα και Νίκος Δένδιας θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες και τα κύρια θέματα τους θα είναι η αύξηση του εμπορίου και των επενδύσεων, η υποστήριξη της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και η απλοποίηση των συνθηκών ταξιδιού για τους πολίτες», αναφέρει η ανακοίνωση των Ουκρανών.

Οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν ακόμα και την κατάσταση στην περιοχή της ένοπλης σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας, κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα μιλήσει στο All-Ukrainian Forum «Ukraine 30. International Politics» και θα ταξιδέψει στην Οδησσό για να γνωριστεί με το οικονομικό δυναμικό της περιοχής.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ