Συνάντηση Μητσοτάκη με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής

Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ

Must Read

Συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του American Jewish Committee (AJC), Ντέιβιντ Χάρις, είχε το πρωί της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, με αιχμή την Ανατολική Μεσόγειο.

Παράλληλα, τονίστηκε ιδιαιτέρως η συμβολή της Ελλάδας στην εδραίωση της περιφερειακής σταθερότητας και την προώθηση της ανάπτυξης μέσω των αμοιβαία επωφελών συμμαχιών με χώρες της περιοχής που μοιράζονται ίδιες αρχές και πεποιθήσεις. Κατά τη συζήτηση με τον κ. Χάρις επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) με την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ, καθώς και το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ, οι οποίες αναπτύσσονται και επεκτείνονται διαρκώς.

Υπογραμμίστηκε, ακόμη, η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και του σχήματος 3+1 με τη συμμετοχή και των ΗΠΑ, ενώ εξετάστηκαν τρόποι για την περαιτέρω ενίσχυση των σχετικών δράσεων. Στη συνάντηση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή και η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This