Απόψε στις 7μ.μ. το διάγγελμα Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων

Must Read

Απόψε, στις επτά το απόγευμα, θα προβεί, τελικά, σε ανακοινώσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναμένεται να αναφερθεί στην ιδιαίτερα ανησυχητική, το τελευταίο διάστημα, εξέλιξη της πανδημίας, καθώς και στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.

Επίσης ο πρωθυπουργός θα μιλήσει και για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην εστίαση και, γενικότερα, στους χώρους ψυχαγωγίας (καφέ, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ και κέντρα διασκέδασης) από την Παρασκευή, οπότε και είναι προγραμματισμένο να επιτρέπεται ξανά η χρήση του εσωτερικού τους, πολύ πιθανόν αποκλειστικά για εμβολιασμένους, σε πρώτη φάση και, οι οποίοι, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι όλοι καθήμενοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This