Τούρκοι μην πυροβολείτε και ξυπνήσετε από τον λήθαργο τον Μαργαρίτη Σχοινά

Άχνα δεν έβγαλε ο φερόμενος αντιπρόεδρος της κομισιόν για την επιθετική ενέργεια στην Κύπρο

Must Read

Ο αντιπρόεδρος της κομισιόν κύριος Μαργαρίτης Σχοινάς, πρέπει να είναι από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη. Απολαμβάνει την ζωή και τα αξιώματα όσο λίγοι, πηγαίνει μέχρι και σε εκπομπές μαγειρικής, ζει αυτό που λέμε ζωή χαρισάμενη.

Αυτή την μακαριότητα επιχείρησαν να καταστρέψουν οι τούρκοι προβαίνοντας σε μία ενέργεια που ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου όχι μόνο κατά της Κύπρου, αλλά κατά της ίδιας της ΕΕ.

Διότι όταν μία τουρκική ακταιωρός, ανοίγει πυρ εναντίον ενός σκάφους του κυπριακού λιμενικού, είναι σαν η Τουρκία να κηρύσσει τον πόλεμο στην Ευρώπη. Τουλάχιστον σύμφωνα με τις συνθήκες που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται ο αντιπρόεδρος και ολόκληρη η κομισιόν.

Διότι τελευταία φορά που κοιτάξαμε, η Κύπρος είναι ισότιμο μέλος της ΕΕ. Άρα επίθεση σε κυπριακό σκάφος, με εισβολή εντός κυπριακής ΑΟΖ, είναι επίθεση κατά ευρωπαϊκού σκάφος και εισβολή σε ευρωπαΐκή ΑΟΖ.

Θα περίμενε λοιπόν κάποιος ότι αυτός που θα πρωτοστατούσε στην ενεργοποίηση του άρθρου 42 παράγραφος 7 της συνθήκης της ΕΕ για την συλλογική άμυνα, θα ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο αντιπρόεδρος της κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς. Ναι, μιλάμε για τον κύριο με το κοστούμι που έτρεχε πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Φόρουμ των Δελφών.

Έτσι όμως όπως δείχνουν τα πράγματα, πιθανότερο είναι να εκδώσει η κομισιόν ανακοίνωση καλώντας τους τούρκους να μην πυροβολούν για να μην τρομάξει ο κύριος αντιπρόεδρος, παρά να καταδικάσει την τουρκική ενέργεια και να αντιδράσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This