Κοντοζαμάνης: Κρύβει τα στοιχεία για τους ανεμβολίαστους γιατρούς!

Εντύπωση προκαλεί μια τέτοια απόκρυψη του Υπουργού Υγείας ως προς τη σκοπιμότητά της...

Must Read

Αρνήθηκε να απαντήσει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης για το πόσοι είναι ακριβώς οι ανεμβολίαστοι γιατροί και νοσηλευτές του ΕΣΥ, ενώ δεν γνώριζε και πόσοι είναι οι γιατροί που υπηρετούν συνολικά σε όλη τη χώρα!

Μη θέλοντας να λογοδοτήσει για τις κυβερνητικές παλινωδίες στο θέμα των εμβολιασμών, ο αναπληρωτής υπουργός δεν δίστασε να αποσιωπήσει τα ακριβή στοιχεία για τους εμβολιασμένους υγειονομικούς, τους οποίους το Μαξίμου δεν διστάζει να στοχοποιήσει, περιοριζόμενος στην απλή αναφορά των σχετικών ποσοστών.

Όπως είπε, το 85% του ιατρικού προσωπικού και το 69% του νοσηλευτικού προσωπικού είναι ήδη εμβολιασμένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άρνηση του αναπληρωτή υπουργού να δώσει ακριβή στοιχεία προκάλεσε ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στο σύνολο της Βουλής, καθώς ρωτήθηκε σχετικώς, στο πλαίσιο της συζήτησης της κυβερνητικής τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των εργαζομένων σε μονάδες υγείας και φροντίδας ηλικιωμένων και αναπήρων.

Αυτό σημαίνει στην πράξη πως ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είτε δεν γνώριζε είτε -για λόγους ακατανόητους- δεν ήθελε να ενημερώσει το Σώμα για το πόσους ακριβώς θα επηρεάσει η προωθούμενη ρύθμιση.

Κοινώς, το επιτελικό κράτος και οι υποσχέσεις περί καλής νομοθέτησης πήγαν ακόμη μία φορά περίπατο…

Σε κάθε περίπτωση, η στερούμενη κοινοβουλευτικού ήθους απόκρυψη τόσο κρίσιμων στοιχείων από την πλευρά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκαλεί εντύπωση και ως προς τη σκοπιμότητά της.

Σημειωτέον, της απάντησης -ή, μάλλον, της μη απάντησης- του Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε προηγηθεί το σχετικό αίτημα του Γιάννη Ραγκούση (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος σχολίασε πως το ΕΣΥ θα καταρρεύσει, αν τεθούν σε διαθεσιμότητα χιλιάδες γιατροί και νοσηλευτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This