Μεγάλη ανησυχία από ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Γιατί έγραψε τέτοιο πράγμα;

Must Read

Μία ανάρτηση με ισχυρισμούς του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τον τρόπο μετάδοσης του κορονοϊού, προκαλεί μεγάλη ανησυχία για το επίπεδο γνώσης που δείχνει να απουσιάζει ακόμα κι από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης. Και όταν δεν υπάρχει η γνώση για τα βασικά της πανδημίας, είναι επόμενο να μην μπορούν να ληφθούν  και οι σωστές αποφάσεις.

Αφού ο Γεωργιάδης διέψευσε ότι είναι η δεύτερη φορά που προσβάλλεται από κορονοϊό, γεγονός που θα τον έκανε μοναδική περίπτωση παγκοσμίως, σε διάλογο που είχε με χρήστη του Twitter έγραψε τα ακόλουθα:

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δείχνει να αγνοεί ότι οι προσκεκλημένοι στην δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, δεν ήταν απαραίτητο όλοι εμβολιασμένοι! Αφού στην πρόσκληση αναφερόταν σαφώς ότι η είσοδος μπορούσε να γίνει και με αρνητικό PCR Test. Πράγμα άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, γιατί ακριβώς αυτή η άγνοια είναι που επιτείνει την διάδοση του ιού.

Αλλά και η κυβέρνηση φαίνεται να αγνοεί αυτό που πλέον επιβεβαιώνεται και μέσω της περίπτωσης του υπουργού της. Το ότι είσαι εμβολιασμένος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μολυνθείς από τον ιό. Άρα, μπορείς κάλλιστα και να τον μεταδώσεις. Η αίσθηση λοιπόν ότι ο εμβολιασμένος είναι κοινωνικά υπεύθυνος και άτρωτος, μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική για την δημόσια υγεία.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι όσοι συναναστράφηκαν με τον κύριο Γεωργιάδη είτε στο προεδρικό είτε αλλού, πρέπει να μπουν άμεσα σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This