«Είσαι λεβέντης Κρητικός, τίμιο παλικάρι…» έλεγε η μαντινάδα που αφιέρωσαν στον Μητσοτάκη (video)

Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο και τριγυρισμένος από πλήθος κόσμου, έκανε ξανά έκκληση για εμβολιασμό

Must Read

Με πολύ κόσμο μαζί του και γύρω του (μιας και δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε…) ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο. Εκεί έκανε έκκληση προς όλους να ξεπεράσουν το φόβο τους και να εμβολιαστούν και άκουσε και μια μαντινάδα που φτιάχτηκε προς τιμήν του.

Δεν έλειψαν φυσικά και τα αναμενόμενα… απρόοπτα, που όχι, δεν τα περίμενε κανείς… Ένας από τους παρευρισκόμενος στην υποδοχή του Πρωθυπουργού στην κινητή μονάδα εμβολιασμού, ο Βαγγέλης, είχε έτοιμη μια μαντινάδα για να του αφιερώσει:

«Είσαι λεβέντης Κρητικός,
τίμιο παλικάρι,
γι’ αυτό ο Θεός και σου ‘δωσε αυτή τη θεία χάρη.
Είναι μεγάλη τιμή σήμερα για το όμορφο χωριό μας,
αφού μαζί μας βρίσκεται και ο Πρωθυπουργός μας».

«Τα εμβόλια είναι ασφαλή. Δεν έχουν παρενέργειες»

«Βρίσκομαι στον δήμο Αγίου Βασιλείου για να επιθεωρήσω προσωπικά τις κινητές μονάδες και χαίρομαι πραγματικά που η ανταπόκριση των πολιτών είναι τόσο μεγάλη και θερμή. Είναι δεδομένο ότι εδώ στην Κρήτη πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα επίπεδα του εμβολιασμού και γίνεται μια πολύ συστηματική προσπάθεια από όλους τους φορείς. Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι ο ποίοι ακόμη το σκέπτονται, να εμβολιαστούν και η μεγάλη αξία των κινητών μονάδων είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες αντί να ζητάμε στους πολίτες να έρθουν αυτοί στα εμβολιαστικά κέντρα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε: «Από καρδιάς θέλω να σας ζητήσω, ξεπεράστε τις αναστολές, ξεπεράστε τις φοβίες σας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε στα εμβολιαστικά κέντρα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είτε στις κινητές μονάδες, εσείς που δεν έχετε ακόμη εμβολιαστεί, να εμβολιαστείτε. Προστατεύετε πάνω από όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε παράλληλα στην εθνική προσπάθεια, την οποία κάνουμε ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η πανδημία».

Επανέλαβε ότι οι νοσηλευόμενοι στην περιοχή είναι ανεμβολίαστοι και ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και χωρίς παρενέργειες: «Είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους γιατρούς στην κινητή μονάδα και όπως μου έλεγαν, οι συμπολίτες μας οι οποίοι νοσηλεύονται αυτή την ώρα είναι όλοι ανεμβολίαστοι. Ας το αντιληφθούν αυτό και οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν κάποιες επιφυλάξεις το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορωνοϊός για όλες τις ηλικίες αλλά και για τις νεότερες, το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες. Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε».

*βίντεο από Rethemnos News και Αγγελική Καλλεργη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This