«Οργή για την ανθελληνική στάση της Γερμανίας»

Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για την άρνηση της Γερμανίας να στείλει βοήθεια στην Ελλάδα

Must Read

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου για την άρνηση της Γερμανίας να στείλει βοήθεια στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στην ανακοίνωση μάλιστα αναφέρεται το γεγονός ότι οι ανεμογεννήτριες που θα τοποθετηθούν στα καμένα δάση, θα είναι γερμανικής προέλευσης!

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Στο κάλεσμα της Ελλάδας για βοήθεια, η Γερμανία δεν ανταποκρίθηκε, παρά το ότι διαθέτει δεκάδες χιλιάδες πυροσβέστες και άφθονα μέσα.
Η Γερμανία όμως θα είναι η πρώτη που θα τρέξει να πουλήσει ανεμογεννήτριες για να τοποθετηθούν στα αποκαΐδια της πατρίδας μας.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο ανθελληνικός ρόλος του γερμανικού κράτους διαχρονικά, που είτε θα προκαλεί εθνικές τραγωδίες, είτε θα πλουτίζει από αυτές.
Η Γερμανία δεν είναι ούτε «εταίρος», ούτε σύμμαχος της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This