«Καρφιά» ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση του Διοικητή Αεροπορίας: «Ο Σκέρτσος έλεγε ψέματα για τα Σινούκ;»

Must Read

Αιχμές αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση του Διοικητή της Αεροπορίας Γιώργου Κουμεντάκη μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο στο Πεντάγωνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κάνει λόγο συνειδητά ψέματα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου αναφορικά με τα ελικόπτερα Σινούκ, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι η κυβέρνηση ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να φορτώσει τι ευθύνες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μόλις της περασμένη Παρασκευή ο κ. Σκέρτσος με ανάρτησή του διαβεβαίωνε ότι η χώρα έχει διαθέσιμα 74 εναέρια μέσα πυρόσβεσης εκ των οποίων τα 32 είναι ελικόπτερα, ανάμεσά τους και τα Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας. Σήμερα παραιτήθηκε ο Διοικητής Αεροπορίας Στρατού για λόγους που σχετίζονται με τη διαχείριση των ελικοπτέρων Σινούκ στη μάχη με τις φωτιές.

Άρα ο κ. Σκέρτσος ή γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα δεν επιχειρούν και έλεγε συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό ή δεν γνώριζε και έλεγε ψέματα για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Και στις δυο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος και υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό. Έτσι εξηγείται και η άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει στις καθημερινές ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τον ακριβή αριθμό όσων εναέριων μέσων επιχειρούν.

Όπως φαίνεται το επιτελικό κράτος δεν κατάφερε να πείσει τους πυρόπληκτους πολίτες ότι δεν μπορούν να διακρίνουν αεροπλάνα και ελικόπτερα για “λόγους αεροναυπηγικής” και έχει αρχίσει να αναζητά πλέον αποδιοπομπαίους τράγους για να φορτώσει την πρωτοφανή καταστροφή».

Δείτε επίσης:

Παραιτήθηκε ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού για τις πυρκαγιές ή τον «παραίτησαν»;

Αντί να παραιτηθεί η Σακελλαροπούλου για το Σινούκ, παραιτείται ο διοικητής της αεροπορίας στρατού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This