Αλέξης Τσίπρας: «Ξεχαρβαλωμένο το επιτελικό κράτος – Ήττα Μητσοτάκη στη διαχείριση της τραγωδίας με τις φωτιές»

Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Must Read

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις πυρκαγιές από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί.

Με την Εύβοια να δοκιμάζεται για 8η ημέρα από το καταστροφικό πέρασμα της πυρκαγιάς και την κυβέρνηση να προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά το επιτελικό φιάσκο, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναφερθεί σε ζητήματα διαχείρισης της κρίσης με τις φωτιές των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για την ήττα μιας πολιτείας που δεν μπόρεσε να αποτρέψει αυτή την τραγωδία με τις φωτιές των τελευταίων ημερών σημειώνοντας ότι θα αναφερθεί και στα μέτρα επούλωσης των πληγών.

Ζήτησε, ωστόσο, «να μην κρυφτούμε πίσω από προσχηματικές δικαιολογίες» τονίζοντας ότι «η κλιματική αλλαγή δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Η επίγνωσή της μπορεί να μας βοηθήσει για το μέλλον».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να την επικαλείται γιατί αγνόησε τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων και τα σχέδια που της παραδώσαμε και αυτή είναι η πιο εγκληματική ευθύνη που πρέπει να της καταλογιστεί» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This