Ο… ειδήμων Πέτσας ανέλαβε την ανάλυση του «παιχνιδιού»!

Must Read

Ως ειδήμων στα θέματα επικοινωνίας εμφανίζεται συχνά πυκνά ο Στέλιος Πέτσας και με την
ιδιότητα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου ανέλαβε χθες να κάνει… λιανά για να καταλάβουμε και οι μη μυημένοι το πώς και το γιατί του περίεργου και ξαφνικού μίνι ανασχηματισμού που έκανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο ανασχηματισμός ήταν μια αναδιάταξη δυνάμεων κυρίως σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των συνεπειών που είχαμε από τις καταστροφικές πυρκαγιές…» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και εξήγησε πως «είχε την τοποθέτηση ενός ανθρώπου που θα συντονίζει σε επίπεδο πρωθυπουργού όλο το πρόγραμμα της κρατικής αρωγής, του κ. Τριαντόπουλου, και μια σειρά αλλαγών στο επικοινωνιακό επιτελείο που έχει να κάνει με το πώς ενημερώνουμε και πώς μπορούμε να δώσουμε την πληροφόρηση που χρειάζεται στους πολίτες».

Και έπειτα από αυτή τη βαρυσήμαντη ανάλυση θέλησε να μας ενημερώσει και για το ενδεχόμενο ενός γενικότερου ανασχηματισμού. «Κάποια ευρύτερη παρέμβαση είναι πάντα στα χέρια του πρωθυπουργού, που κρίνει πότε θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο για να κάνει πιο λειτουργική την κυβέρνησή του» σχολίασε πάλι με ύφος ειδήμονα.

Μιλώντας για την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση στην επιτροπή Μπένου, ο κ. Πέτσας συνέστησε «λίγη υπομονή και όχι κριτική πριν ξεκινήσει το έργο της η επιτροπή», ενώ για τον κ. Ταραντόπουλο είπε ότι «έχει την εμπειρία να κινητοποιήσει γρήγορα τους πόρους που είναι διαθέσιμοι για να φέρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This