Πλήρης η διάσταση θέσεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού εξωτερικών

Το ξεκάθαρο μήνυμα Δένδια σε Μητσοτάκη

Must Read

Από την διάσταση απόψεων, περάσαμε στην πλήρη διάσταση θέσεων. Πράγμα πρωτόγνωρο ακόμα και για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αφού πλέον όσα πρεσβεύει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τις θέσεις του Νίκου Δένδια.

Ακόμα πιο πρωτόγνωρη όμως είναι η εκ διαμέτρου αντίθετη συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία των δύο ανδρών.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την κίνηση να σηκώσει το τηλέφωνο για να μιλήσει με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, αποκάλεσε ευθέως την Τουρκία ως χώρα που συνεργάζεται με την τρομοκρατία.

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τηλεφώνησέ σε έναν φίλο τρομοκρατών. Σύμφωνα πάντα με τις απόψεις που εξέφρασε ο υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης, κύριος Δένδιας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ρήξη αυτή έχει και πολιτική διάσταση, αφού ο υπουργός εξωτερικών διεμήνυσε στον πρωθυπουργό ότι δεν θα δεχθεί άλλο υπουργείο εάν ο τελευταίος θέληση να τον συμπεριλάβει στις αλλαγές στον επόμενο ανασχηματισμό.

Το συμπέρασμα είναι ότι από τους δύο πολιτικούς άντρες, μόνο ο ένας μπορεί να έχει δίκιο αναφορικά με την Τουρκία. Δυστυχώς, αυτός που έχει άδικο είναι και εθνικά επικίνδυνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρίλερ με την σορό 74χρονου στο λιμάνι του Βόλου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Βόλου και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές....

More Articles Like This