Η καταστροφή και ο πόνος των απελπισμένων πυρόπληκτων προκαλούν γέλιο στον Πρωθυπουργό (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε για μια ακόμη φορά επίδειξη αλαζονείας και ασέβειας.

Must Read

Γελαστός, σαν να η συμβαίνει τίποτα και με ατάκες του τύπου «πετύχαμε τον στόχο μας…», «κανείς οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς», «έγινε κάποιο λάθος;», αλλά και με απόλυτα ειρωνικό ύφος, λοιδορώντας τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών λέγοντας ότι «σε κάθε φωτιά, οι κάτοικοι θέλουν ένα ελικόπτερο πάνω από το χωριό τους! Έτσι δεν είναι;», ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε για μια ακόμη φορά επίδειξη αλαζονείας και ασέβειας.

Βέβαια είπε και το αμίμητο ότι «αυτή η Πυροσβεστική κατάφερε και έλεγξε εν τη γενέσει τους τη συντριπτική πλειοψηφία των πυρκαγιών», ενώ κατηγόρησε το… φαινόμενο ότι «ξεπέρασε την προετοιμασία που είχαμε κάνει»!

Το πώς κάηκε τελικά η μισή Ελλάδα αφού ελέγχθηκε η «συντριπτική πλειοψηφία», παραμένει μυστήριο μάλλον για τον κ. Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μητσοτάκης αποποιείται κάθε ευθύνη και λέει με θράσος ότι όλα λειτούργησαν υποδειγματικά – «Κανένας οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς»

Περισσότερο ήθελε να «κάνει το κομμάτι του» από το βήμα της Βουλής, παρά να μπει σε μια ουσιαστική συζήτηση για τις ευθύνες και την από δω και πέρα οργάνωση της υπόθεσης της πυροπροστασίας, αλλά και της στήριξης των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα.

Και το ότι χρησιμοποίησε τη λέξη «πετύχαμε», δείχνει ότι δεν έχει αίσθηση του τι έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This