Το μαύρο διαμάντι

Ο Πελέ της πολιτικής

Must Read

Με χρώμα Λατινοαμερικανού άσου του ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Για την ακρίβεια, θύμιζε τον περιβόητο Εντβάλντο, το μαύρο διαμάντι που είχε φέρει ο Σαλιαρέλης στον Ολυμπιακό. Με την διαφορά ότι εμείς τον πληρώνουμε κάτι περισσότερο από δύο σουβλάκια που είχε κοστίσει η θρυλική εκείνη μεταγραφή.

Ο Μάκης Βορίδης λοιπόν εμφανίστηκε με αυτό το τροπικό χρώμα, προφανώς επειδή κρατούσε την άλλη άκρη της μάνικας. Ξέρετε, της μάνικας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Διότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι το «μαύρο διαμάντι» της πολιτικής, την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα και η εκλογική του περιφέρεια, ήταν κάπου αλλού εκτός από τις φωτιές. Εξού και το φούμο στο πρόσωπο.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε και έδειχνε κάποιον που έμοιαζε στον κύριο Βορίδη, να απολαμβάνει τις διακοπές του την ώρα που τα Βίλια καιγόντουσαν, προφανώς και θα πρόκειται για σύμπτωση. Τα μαύρα διαμάντια άλλωστε, μοιάζουν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This