Όσα ΑΦΜ και αν αλλάξει η κυρία Γεννηματά, ο λαός δεν ξεχνά

Τα «απεταξάμην» δεν σώζουν το ΚΙΝΑΛ

Must Read

 

Έσπευσε το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ της κας Φώφης Γεννηματά ν’ αποκηρύξει, και μετά θάνατον, τον Άκη Τσοχατζόπουλο.  Λες και κάνει ευχέλαιο για να φύγουν οι «καλικάντζαροι» από το τραγικό υπόλειμμα του «πάλαι ποτέ διαλάμψαντος» ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Αγαπητή κα Γεννηματά μην κουράζεστε. Ό,τι και αν κάνετε, πέρα από τη δική σας «αγιάτρευτη» μετριότητα, θα μείνετε στην πολιτική μας ιστορία ως πολιτική απόγονος του Μένιου Κουτσόγιωργα, του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Γιάννη Σμπώκου, του Γιάννου Παπαντωνίου, του Τάσου Μαντέλη.  Και, βεβαίως, του Κώστα Σημίτη, «αρχιερέα» της διαπλοκής, για τον οποίο η Δικαιοσύνη αποφάσισε αμετακλήτως πως το ΠΑΣΟΚ, επί των ημερών του, τα πήρε «μαύρα» από τη Siemens, και πήγε να τα φορτώσει στον έρμο τον Τσουκάτο.

Αυτή είστε κα Γεννηματά.  Γι’ αυτό και θα ισχύει για το κόμμα σας, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, η παροιμία: «Με τον ήλιο τα βγάζω με τον ήλιο τα μπάζω, τι έχουν και ψοφάνε τα έρμα;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This