Στο απυρόβλητο οι ανεμβολίαστοι βουλευτές!

Την ώρα που έρχεται «τσουνάμι» αναστολών στην Υγεία, στη Βουλή σφυρίζουν... αδιάφορα

Must Read

Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται πλέον το ζήτημα του εμβολιασμού των βουλευτών. Την ίδια ώρα που η εργασία των υγειονομικών που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν αναστέλλεται από αύριο, τα κόμματα κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τα σχετικά στοιχεία για τους βουλευτές τους, στηριζόμενα στο ότι αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Με το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και στο σύνολο του Δημοσίου, ωστόσο, είναι αδήριτη ανάγκη, ιδίως το κυβερνών κόμμα που λαμβάνει και τις αποφάσεις, να δημοσιοποιήσει ποια είναι η ακριβής κατάσταση όσον αφορά τους εμβολιασμούς της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση κοινοβουλευτικές πηγές επιμένουν πως οι ανεμβολίαστοι βουλευτές είναι πλέον ελάχιστοι, μετριούνται δηλαδή στα δάχτυλα των χεριών, καθώς μειώθηκε και άλλο ο αριθμός τους μέσα στον Αύγουστο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως απορρίπτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ανεμβολίαστων βουλευτών από τη διά ζώσης συμμετοχή στις συνεδριάσεις -πρόταση που είχε πρωτοκαταθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος και είχε σπεύσει να υιοθετήσει η «γαλάζια» παράταξη-, αν και δεν αποκλείεται να τους ζητείται αρνητικό τεστ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This