Δώρα Αυγέρη κατά Μητσοτάκη: «Αφοπλίζει το ισχυρό όπλο του εμβολιασμού, σκοτώνει το ΕΣΥ!»

«Ανοίγει το παράθυρο για απολύσεις στο δημόσιο και ορθάνοιχτη την πόρτα στα ιδιωτικά συμφέροντα»

Must Read

Με μια ανάρτηση-καταπέλτη, η Δώρα Αυγέρη κατακεραυνώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους χειρισμούς του στο θέμα του εμβολιασμού και των υγειονομικών: «Αφοπλίζει το ισχυρό όπλο του εμβολιασμού, σκοτώνει το ΕΣΥ! Έτσι νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κερδίσουμε την μάχη της πανδημίας!»

Όπως αναφέρει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της στηρίζει τον εμβολιασμό και το ΕΣΥ. «Εμείς μπορούμε. Δυστυχώς, ο κ.  Μητσοτάκης δεν μπορεί τίποτα από τα δυο!», τονίζει χαρακτηριστικά και εξαπολύει επίθεση στον Πρωθυπουργό:

«Το εμβόλιο και ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 αποτελούν έναν πολύ σημαντικό όπλο στον πόλεμο κατά της πανδημίας. Δυστυχώς όμως με τους χειρισμούς και την πολιτική του ο κ. Μητσοτάκης τον υπονόμευσε. Φαίνεται στις πολύ χαμηλές  επιδόσεις στην πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος. Πολύ ισχυρό όπλο είναι η κοινωνική συναίνεση, η κοινωνική ειρήνη, το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με πειθώ και επιχειρήματα. Δυστυχώς, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον ολισθηρό δρόμο του διχασμού και του κοινωνικού αυτοματισμού, προσπαθώντας να στρέψει την μισή ελληνική κοινωνία ενάντια στο άλλη μισή για να ξεφορτωθεί τις ευθύνες του».

Όσο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας; Η κ. Αυγέρη απασφαλίζει: «Πολύ ισχυρό όπλο είναι και ένα δυνατό ΕΣΥ, ενισχυμένα δημόσια νοσοκομεία και δομές  με γιατρούς και νοσηλευτές. Δυστυχώς, όμως ο κ. Μητσοτάκης σκοτώνει το ΕΣΥ απολύοντας υγειονομικούς. Αφαιρώντας τις υπηρεσίες τους  και αποστερώντας τους τη δουλειά και τα μέσα βιοπορισμού τους. Ανοίγοντας το παράθυρο για απολύσεις στο δημόσιο και ορθάνοιχτη την πόρτα στα ιδιωτικά συμφέροντα».

Και καταλήγει απαιτώντας την ανάκληση του μέτρου των αναστολών εργασίας: «Δεν θα αφήσουμε τον κορωνοιο  να καλπάζει. Κάνουμε το καθήκον μας κι αυτό θα το έχουμε επιτελέσει όταν θα πείσουμε με επιχειρήματα την καθεμία  και τον καθένα που έχει ερωτήσεις, φόβους και προβληματισμούς, για τους οποίους αδιαφόρησε ο κ. Μητσοτάκης. Ενισχύουμε το τείχος της εμπιστοσύνης, ακούμε την κοινωνία, δεν την προσπερνούμε. Απαιτούμε την ανάκληση του μέτρου των αναστολών και την άμεση έναρξη διαλόγου με τους εργαζόμενους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This