Ο Βορίδης σε ρόλο… υπερασπιστή του Χρήστου Στυλιανίδη! Για τα λεφτά που «τσέπωσε» για το Σχέδιο Ανάν, τσιμουδιά

«Δεν θα κοιτάξουμε την πολιτική πορεία του καθενός στο παρελθόν», η βαρύγδουπη δήλωση του υπουργού!

Must Read

Ως αυτόκλητος υπερασπιστής του νέου υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη, εμφανίστηκε ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. το γιατί ένιωσε την έντονη ανάγκη να τον υπερασπιστεί και μέσα στη Βουλή, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος γνωρίζει…

Αναφερόμενος λοιπόν στην αξιωματική αντιπολίτευση, ανέφερε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί σε βάθος τους προβληματισμούς των πολιτών και απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Στυλιανίδη τόνισε:

«Επειδή σας ξενίζει αυτή η συνύπαρξη, η ανάλυση σας με κάνει ευτυχή. Δείχνει ότι είστε μακριά νυχτωμένοι. Δείχνει ότι δεν καταλαβαίνετε τους όρους με τους οποίους συγκροτούνται τα σημερινά μέτωπα. Σήμερα διαμορφώνονται μεγάλα ρεύματα που ενώνουν δύο μεγάλες έννοιες. Εσείς πάτε να τα μετατοπίσετε σε ποιος ήταν σημιτικός και ποιος εθνικοπατριώτης. Τα ζητήματα είναι ποιος θα υπερασπιστεί την ελευθερία, τις θεσμικές εγγυήσεις και τη δημοκρατία, ποιος έχει συγκροτημένη πολιτική περιορισμού της αλόγιστης μετανάστευσης, ποιος θα εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη. Αυτά είναι που σε επίπεδο προγραμματικό μας ενώνουν. Δεν θα κοιτάξουμε την πολιτική πορεία του καθενός στο παρελθόν. Μας ενώνει στην κυβέρνηση ένα πολιτικό πρόγραμμα μεταρρύθμισης και ανασυγκρότησης της πατρίδας. Όσο δεν το καταλαβαίνετε τόσο το καλύτερο για εμάς γιατί δεν θα έχετε συγκροτημένη απάντηση».

Βεβαίως πολύ θα ήθελε ο ελληνικός λαός να ακούσει και το σχόλιο Βορίδη για τη στάση της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας -όπως την χαρακτήρισε- στο Σχέδιο Ανάν και για τα λεφτά που «τσέπωσε» για να προπαγανδίζει το «ΝΑΙ». Διότι απ’ ότι ενθυμούμαστε από τις προ ΛΑΟΣ ακόμη εποχές, ο Μάκης Βορίδης ήταν αναφανδόν κατά του Σχεδίου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This