Από τη Νέα Δημοκρατία οι πέντε ανεμβολίαστοι βουλευτές, ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στη Νέα Δημοκρατία που είναι ένας, δύο, πέντε οι ανεμβολίαστοι δεν ανοίγει ρουθούνι», δήλωσε στη Βουλή ο Ζαχαριάδης

Must Read

Ενώ μέχρι και οι ανήλικοι, πάνω από 12 ετών, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας, πέντε από τους 300 βουλευτές παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Το γεγονός ότι βουλευτές είναι ανεμβολίαστοι επιβεβαίωσε σήμερα με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Ά Αντιπρόεδρος, Νικήτας Κακλαμάνης. Που μάλιστα ενημέρωσε πως για να μπαίνουν στη Βουλή, θα πρέπει να κάνουν δυο τεστ την εβδομάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο για τους ανεμβολίαστους βουλευτές υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεται ότι και οι πέντε είναι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Μάλιστα κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, να πει ποιοι είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές και αν προέρχονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Την σκυτάλη πήρε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, που δήλωσε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι οι βουλευτές εμβολιασμένοι. Στη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη τι γίνεται; Όλο το προηγούμενο διάστημα που ο κ. Πολάκης δεν είχε εμβολιαστεί έπαιζε παντού ο Πολάκης. Στη Νέα Δημοκρατία που είναι ένας, δύο, πέντε οι ανεμβολίαστοι δεν ανοίγει ρουθούνι. Γιατί αυτή είναι η ποιότητα του διαλόγου στη χώρα. Πείτε μας λοιπόν πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στην κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Μητσοτάκη».

Απάντησε έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, λέγοντας: «Αν και υπάρχει πρόσβαση δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν ήξερα ότι ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε. Δεν μπορώ να γνωρίζω ως υπουργός ποιος έχει εμβολιαστεί και σίγουρα δεν είναι ωραία εικόνα να βγαίνει ένας αρχηγός κόμματος, λες και δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα και να ανακοινώνει ότι έχει εμβολιαστεί ένας βουλευτής». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This