Βουλή: Εμβολιασμένοι οι 295, ανεμβολίαστοι οι 5, ο ένας (μόνο) από τη ΝΔ

Στα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης ανήκουν οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι βουλευτές

Must Read

Πέντε είναι και επίσημα οι βουλευτές που παραμένουν ανεμβολίαστοι εντός Βουλής, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα, ο οποίος ανέφερε ότι ενημερώθηκε σχετικά από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των  έξι κομμάτων.

Όπως ανέφερε επίσης, σε 295 ανέρχονται οι βουλευτές που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Ερωτηθείς, εξάλλου, από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ειδικότερα για τους βουλευτές της συμπολίτευσης, είπε ότι, πλην ενός προσώπου που δεν εμβολιάστηκε για ιατρικούς λόγους, ενημερώθηκε ότι όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι υγειονομικώς ασφαλείς. Σημείωσε, μάλιστα, ότι χθες Τρίτη 7/9, έλαβε σχετική επιστολή από το πρόσωπο που δεν εμβολιάστηκε.

Όσον αφορά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παρέπεμψε σε σχετική αναφορά του Αλ. Τσίπρα περί εμβολιασμού όλων των βουλευτών του κόμματός του.

Διατηρείται το μέτρο της ταυτόχρονης παρουσίας έως 120 βουλευτών

Ο κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι διατηρείται το μέτρο της ταυτόχρονης παρουσίας έως 120 βουλευτών στο μέγαρο της Βουλής και ότι οι βουλευτές που δεν είναι υγειονομικώς καλυμμένοι, οφείλουν να προσκομίζουν στο ιατρείο του Κοινοβουλίου αποτελέσματα ελέγχων για κορωνοϊό, δύο φορές την εβδομάδα, όπως πράττουν και οι εργαζόμενοι της Βουλής.

Από το ΚΙΝ.ΑΛ. έγινε γνωστό ότι επίσης όλοι οι βουλευτές του είναι εμβολιασμένοι, εκτός από έναν που έχει νοσήσει σε χρονικό διάστημα μικρότερο του εξάμηνου. Με βάση τα παραπάνω οι 4 υπόλοιποι ανεμβολίαστοι βουλευτές ανήκουν στα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This