Βγήκε από τα ρούχα του ο Πορτοσάλτε για τις αποδοκιμασίες στον Μητσοτάκη (video)

Έβαλαν τις μαύρες πλερέζες στον ΣΚΑΪ...

Must Read

Μαύρες πλερέζες σήμερα στον ΣΚΑΪ, μετά τις αποδοκιμασίες στον πρωθυπουργό, στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών.

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Άρης Πορτοσάλτε που σε έξαλλη κατάσταση έλεγε «ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα. Αν δεν σου αρέσει ο Πρωθυπουργός, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, μην το ψηφίσεις. Το Μητσοτάκης – κάθαρμα όμως πες μου πως προκύπτει. Τι ώρα έγινε κάθαρμα;».

Το ξέσπασμα Πορτοσάλτε σιγόνταρε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου: «Τους είδες αυτούς τι ήταν; Οργανωμένοι και εγκάθετοι».

Ο Άρης όμως δεν είχε σταματημό: «Πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Τι συνέβη από το ’16 έως σήμερα;» αναρωτήθηκε, με τον Οικονόμου να του απαντάει ότι δίνει βάση «σε αθλιότητες και απαράδεκτες καταστάσεις από ένα μικρό τμήμα εγκάθετων και βαλτών…».

Δεν κρατιόταν ο Πορτοσάλτε: «Οι οποίες όμως δεν αποδοκιμάζονται» σχολίασε εκτός εαυτού και υποστήριξε ότι το ΚΚΕ ως τελετάρχης θα έπρεπε να αποδοκιμάσει τα συνθήματα σε βάρος του πρωθυπουργού.

«Κανένα κόμμα δεν έβγαλε ανακοίνωση να αποδοκιμάσει αυτή την κατάσταση» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου, για να θυμίσει στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η ΝΔ είχε βγάλει ανακοίνωση για τις αποδοκιμασίες στον Αλέξη Τσίπρα. «Σε ένα λεπτό η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση, είδες εδώ καμία ανακοίνωση;» είπε ο παρουσιαστής.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This