Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Το μετρό της Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2023

Συνεχίζεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Must Read

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την επίσκεψη του στα περίπτερα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πρόοδο των έργων κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης αλλά και για μία σειρά πρωτοβουλιών που συνδέονται με την πράσινη ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός συμμετείχε στην τελετή απονομής βραβείων του διαγωνισμού νεοφυούς επιχειρηματικότητας, στον οποίο έλαβαν μέρος περίπου 250 επιχειρήσεις του Elevate Greece. «Θέλω να γνωρίζετε, όλοι όσοι δραστηριοποιείστε στον κόσμο της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, ότι αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης η στήριξη αυτού του τομέα της οικονομικής δραστηριότητας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της τελετής.

Όσον αφορά στο Μετρό Θεσσαλονίκης, όπου είχε ενημέρωση από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αλλά και του Αττικό Μετρό για την πρόοδο των έργων κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης, είπε ότι η πόλη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με το έργο του μετρό και σημείωσε ότι «καλώς εχόντων των πραγμάτων στο τέλος του 2023 θα το παραδώσουμε στους πολίτες».

«Για πρώτη φορά δεν άκουσα παράπονα για τον αριθμό των λεωφορείων που κυκλοφορούν στην πόλη. Συγχαρητήρια, να συνεχίσετε έτσι», δήλωσε κατά την περιήγησή του στα περίπτερα στους υπεύθυνους του ΟΑΣΘ ο Πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο περίπτερο της ΔΕΗ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη Διοίκηση της επιχείρησης για το τίμημα-ρεκόρ των 2,1 δισ. ευρώ για το 49% των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ. «Θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα στήριξης στις προοπτικές της επιχείρησης, της όλης προσπάθειας που κάνουμε για μία μετάβαση σε μία οικονομία χαμηλών και τελικά μηδενικών εκπομπών και βέβαια μία στήριξη στην εταιρεία, στις προοπτικές της», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This