«H Ελλάδα εμπιστεύτηκε τις ρωσικές τεχνολογίες και δεν απογοητεύτηκε»: Μήνυμα συνεργασίας από τον Ρώσο πρέσβη

Αποκάλυψε ότι στο άμεσο μέλλον θα δούμε έντονη κινητικότητα, καθώς μέσα στο 2021 «προγραμματίζονται και ορισμένες πολιτικές επαφές υψηλού επιπέδου»!

Must Read

Συνέντευξη στο Sputnik έδωσε ο Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ και είπε πολλά, στέλνοντας τα ανάλογα μηνύματα προς την ελληνική κυβέρνηση.

Με αφορμή τη συνεργασία Ελλάδας και Ρωσίας στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού ο Ρώσος πρέσβης τόνισε την συμβολή του Beriev, αναφέροντας με νόημα πως αποτελεί παράδειγμα του τι μπορούν να πετύχουν οι δυο χώρες με τη συνεργασία τους.

«Όπως έχει πει ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν είναι απλά το καλύτερο αεροσκάφος, αλλά είναι μοναδικό, δεν υπάρχει άλλο με ανάλογα χαρακτηριστικά. H Ελλάδα εμπιστεύτηκε τις ρωσικές τεχνολογίες και δεν απογοητεύτηκε. Η σύμβαση για την ενοικίαση του Beriev είναι άλλο ένα παράδειγμα του τι μπορούμε να πετύχουμε στη συνεργασία μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρέσβης της Ρωσίας, επιχειρώντας την αναβάθμιση των ελληνορωσικών σχέσεων.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε στο άμεσο μέλλον θα δούμε έντονη κινητικότητα, καθώς μέσα στο 2021 «προγραμματίζονται και ορισμένες πολιτικές επαφές υψηλού επιπέδου»! Ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις των διμερών ομάδων εργασίας της Διυπουργικής Επιτροπής για την οικονομική, βιομηχανική, επιστημονική και τεχνολογική συνεργασία, τις οποίες θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της ολομέλειας της Επιτροπής αργότερα τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This