Αναρτημένες έξω από τα νηπιαγωγεία οι λίστες των παιδιών, αλλά η κ. Κεραμέως στο απυρόβλητο!

Η «λίστα Μπογδάνου», είναι λίστ Κεραμέως!

Must Read

Θα τολμήσει η ελληνική δικαιοσύνη να εξετάσει την κυρία Κεραμέως η οποία φέρει την κυρία ευθύνη για την δημοσιοποίηση των ονομάτων μικρών παιδιών σε κοινή θέα;

Από την στιγμή που η δικαιοσύνη αποφάσισε να διερευνήσει το πως «διέρρευσε» η λίστα στην ιστοσελίδα από την οποία την κοινοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πρέπει οπωσδήποτε να καλέσει την κ. Κεραμέως, η οποία φέρει και την βασική ευθύνη.

Ληστές ντροπής κολλημένες στα κάγκελα των νηπιαγωγείων

Αυτό, διότι οι λίστες με τα ονόματα μικρών παιδιών, τοιχοκολλούνται κυριολεκτικά σε κοινή θέα από τα νηπιαγωγεία, εκθέτοντας έτσι τα ανήλικα παιδιά ανεπανόρθωτα, γεγονός που δεν μπορεί να μην το γνωρίζει η κυρία Κεραμέως.

Ειδικά την εποχή της υποτιθέμενης ψηφιακής επανάστασης την οποία έφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων με σελοτέιπ και μονωτικές ταινίες στα κάγκελα των νηπιαγωγείων, όχι μόνο προκαλεί ντροπή, αλλά είναι προφανώς  παράνομη, από την στιγμή που η δημοσιοποίηση των ονομάτων προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Φαίνεται όμως ότι η αρμόδια υπουργός, χαίρει μίας πρωτοφανούς ασυλίας από τα media, διότι αυτές οι εικόνες που παρουσιάζει σήμερα το newsbreak.gr δεν είναι κάποιο «μυστικό». Αυτή η λίστα δεν θα ήταν ποτέ προσβάσιμη σε κάποια ιστοσελίδα, εάν το υπουργείο παιδείας είχε φροντίσει να ενημερώσει τους γονείς προσωπικά και όχι να κρεμάσει τα παιδιά τους στα μανταλάκια, Βορά στον κάθε έναν που όπως αποδείχτηκε μπορεί να εκμεταλλευτεί την λίστα για προπαγάνδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This