Γιάννης Οικονόμου για σεισμό στην Κρήτη: «Σε εγρήγορση ο κρατικός μηχανισμός»

Με 32 λέξεις σχολίασε τη συνέντευξη του Σαμαρά

Must Read

Για την πλήρη και άμεση ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού, με αφορμή την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Κρήτη, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου επεσήμανε πως «από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός, η ελληνική κυβέρνηση ενεργοποιήθηκε. Ήδη βρίσκεται στην Κρήτη, αν δεν βρίσκεται θα προσγειωθεί σε λίγα λεπτά ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Στυλιανίδης, ο υφυπουργός ο κ. Τουρνάς και ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας για να συντονίσουν εκεί τις ενέργειες του κρατικού μηχανισμού».

Πρόσθεσε ότι «υπήρξε από την πρώτη στιγμή κινητοποίηση όλων των συναρμόδιων υπουργείων και επικοινωνία με τις τοπικές αρχές στην Κρήτη. Μέχρι στιγμής δυστυχώς έχουμε την είδηση για την απώλεια ενός συνανθρώπου μας. Απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν έχουμε εγκλωβισμένους συμπολίτες μας. Όσοι είχαν εγκλωβιστεί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται. Νομίζω έχουν οι υγειονομικές αρχές αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχαν».

Με 32 λέξεις απάντησε ο Οικονόμου στη συνέντευξη Σαμαρά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς, και δεν χρησιμοποίησε πάνω από 32 λέξεις για την απάντησή του!

«Δεν έχω κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις και τις απόψεις του πρώην Πρωθυπουργού. Ο κ. Σαμαράς είναι πρώην Πρωθυπουργός, δεν θα σχολιάσω ούτε τις απόψεις, ούτε τις σκέψεις του για κανένα ζήτημα» αυτό ήταν το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου.

«Καλοδεχούμενη πρόταση μομφής για τη ΔΕΗ»

«Καλοδεχούμενη» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μια ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά την υπόθεση της ΔΕΗ, ενώ στην αρχική του τοποθέτηση είχε σημειώσει πως οι εξελίξεις είναι τελικά υπέρ των καταναλωτών.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου «είναι ένα ακόμα βήμα στον δρόμο για την ανάπτυξή της. Επιτρέπει στη ΔΕΗ να αντλήσει πόρους. Όσο κυβερνούσε ο κ. Τσίπρας η ΔΕΗ έφτανε στο όρια της κατάρρευσης. Το σχέδιο για τη ΔΕΗ είναι ένα άλμα στο μέλλον, ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να το κατανοήσει», σημείωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This