Να φωτογραφίζονται με τους Ολυμπιονίκες ξέρουν, αλλά πριν και μετά τους ξεχνάνε!

Συγκινητική η έκκληση του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια

Must Read

Πολύ καλά έκανε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής και τίμησε σε ειδική συνεδρίαση τους Έλληνες Ολυμπιονίκες στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Στους Ολυμπιονίκες και στους προπονητές τους, δόθηκε ονομαστικός τιμητικός έπαινος και μετάλλιο που απεικονίζει την θεά Αθηνά, σύμβολο νίκης και αγωνιστικότητας, όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Έβγαλαν και την απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις αναμνηστική φωτογραφία, έκαναν και όλοι δηλώσεις για το πόσο χαίρονται και πόσο περήφανοι είναι οι βουλευτές μας με τις επιτυχίες των αθλητών μας.

«Η πολιτεία δια του αρμόδιου υπουργού θα βελτιώσει το χρέος της απέναντι σας. Ξέρετε όμως ο καθένας σας, ότι ακόμα και στα ομαδικά αγωνίσματα, η γοητεία, η πρόκληση της άμιλλας είναι μονήρης, μοναχική. Η δημοσιότητα έρχεται μετά την επιτυχία και όχι με την προετοιμασία. Είμαστε δίπλα σας περισσότερο στην επιτυχία και λιγότερο στην προετοιμασία και αυτό βεβαίως πρέπει να το δούμε. Πρέπει να φωταγωγήσουμε αυτή την αθέατη μοναχική πλευρά της επιτυχίας σας, που είναι η προετοιμασία», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας, θέτοντας το ζήτημα στην πραγματική του βάση.

Από τη μεριά του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει συζήτηση για τις παροχές και τα προνόμια των αθλητών, δηλαδή για μια ακόμη φορά μόνο λόγια και τίποτε απτό!

Συγκινητικός ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας, που έκανε έκκληση σε όλους να στηρίξουν τους αθλητές που χαρίζουν διακρίσεις στη χώρα μας:

«Κι εγώ, και όλα αυτά τα παιδάκια που αγωνίζονται σκληρά, κόβουμε τα χέρια μας, τα πόδια μας -εγώ αύριο θα μπω χειρουργείο- ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να τα καταφέρουμε. Ο κ. Αυγενάκης έκανε μια αρχή με διάφορες αλλαγές, όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη σε όλη την διάρκεια των τεσσάρων ετών της προετοιμασίας μας».

Περιμένουμε να δούμε πότε πραγματικά η Ελληνική Πολιτεία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ουσιαστικά στο πλευρό των αθλητών μας. Και όχι να περιμένει μόνο τις φωτογραφήσεις, για να κλέψει από την λάμψη τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This