Δραματικό SOS του περιφερειάρχη: Τα νησιά κινδυνεύουν να αλλοιωθούν εθνικά και θρησκευτικά!

Must Read

Δραματικό SOS εκπέμπει ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, για τα όσα διαδραματίζονται στα νησιά μας. Ο Κώστας Μουτζούρης κατά την τοποθέτησή του στην ορκωμοσία του ίδιου και του Περιφερειακού Συμβουλίου, είπε ξεκάθαρα, μια και βιώνει το πρόβλημα της απειλής που υπάρχει στα νησιά μας από την παράνομη μετανάστευση.

Επισημαίνοντας ότι «αυτή τη στιγμή το κυρίαρχο είναι η έλευση, κατάλυση και παραμονή στα νησιά είκοσι και πλέον χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι εισέρχονται παρατύπως. Είναι άνθρωποι με όλα τα δικαιώματα, ανθρώπινες ψυχές οι οποίες δικαιούνται κάθε προσοχής και κάθε αγάπης όμως παράτυπα εισέρχονται στη χώρα μας και παραμένουν στα νησιά μας. Αυτό είναι το κυρίως θέμα που από αύριο κιόλας θα το αναδείξουμε».

Όπως ο κ. Μουτζούρης τόνισε θα ζητήσει από την κυβέρνηση και τους αρμοδίους, να επωμιστούν όλες οι περιοχές της χώρας το βάρος του προσφυγικού και όχι μόνο το βόρειο Αιγαίο καθώς θεωρεί ότι τα νησιά «δεν πρέπει να αλλοιωθούν φυλετικά, θρησκευτικά, εθνικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This