Πλημμύρες στην Εύβοια: Ανατρίχιασε ο Αυτιάς ακούγοντας τον Πέτσα! (video)

Ο «υπουργός της λίστας», είχε το θράσος να εμφανιστεί, ειδικά σήμερα!

Must Read

Με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι τηλεθεατές του Σκάι σήμερα το πρωί, παρακολουθώντας την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Συγκεκριμένα, είδαν τον υπουργό Στέλιο Πέτσα, ο οποίος ενώ έχει κάνει τα εκατονταπλάσια  από αυτά που έκανε ο Κουρτς, είχε το θράσος να εμφανιστεί πρωί – πρωί σε πανελλαδικό κανάλι!

Το θέμα φυσικά ήταν η κατάρρευση της Βόρειας Εύβοιας, η οποία βούλιαξε στην πρώτη βροχόπτωση, επειδή ακριβώς το περιβόητο «επιτελικό κράτος» και οι ουρανοκατέβατοι τύποι που μπήκαν από την πίσω πόρτα δήθεν για να διαχειριστούν τις συνέπειες της πύρινης λαίλαπας, ως συνήθως έδωσαν ρεσιτάλ ανικανότητας.

Ο απίστευτος Πέτσας όμως για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι δεν εχει ούτε ιερό, ούτε όσιο.Χωρίς να έχει ιδρώσει το αυτί του για τα τεκταινόμενα στην Αυστρία, θεώρησε πρέπον να δουλέψει για άλλη μια φορά τους πολίτες, ενώ στα πλάνα του Σκάι έπαιζαν οι εικόνες της απίστευτης καταστροφής στην Εύβοια.

Είπε λοιπόν το απίστευτο: Οι πλημμύρες είναι χαμηλά, άρα δεν φταίνε οι πυρκαγιές!

Με αποτέλεσμα να εξοργιστεί ακόμα και ο Γιώργος Αυτιάς και να τον βάλει στη θέση του. Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/marka2_/status/1447082067934781440?s=21

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This