Ο Κώστας Μπακογιάννης κατακεραυνώνει τον δήμαρχο Αθηναίων

Γκρεμίζει τα έργα του δημάρχου ο Κώστας

Must Read

Αλλάζει τα πάντα στο δήμο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τις επιλογές του δημάρχου της πόλης, οι οποίες κατέστρεψαν κυριολεκτικά την εικόνα της Αθήνας, μετατρέποντας την σε γιαπί ή καλύτερα, χώρο απόθεσης μπάζων.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος είχε ξοδέψει θηριώδη ποσά για να γεμίσει την Αθήνα με τεράστιες τσιμεντένιες ζαρντινιέρες και φοίνικες, μετατρέποντας τις ζωές των Αθηναίων σε κόλαση. Ενώ παράλληλα ζήσαμε και το απίστευτα σκηνικά με αδηφάγες κάμπιες που έφαγαν το περιεχόμενο των ακαλαίσθητων αυτών κατασκευών, καθιστώντας τες τσιμεντένια σκουπίδια στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό το χάος έρχεται να τελειώσει μετά από απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος θα ξηλώσει όλα τα πεπραγμένα του δημάρχου. Τοποθετώντας στην θέση τους πλατάνια και μάρμαρα. Φυσικά ο Έλληνας φορολογούμενος δεν πρόκειται να πάρει τα λεφτά του πίσω, αλλά όπως φαίνεται αυτός θα πληρώσει το …μάρμαρο του Κώστα Μπακογιάννη.

Διότι τελείως συμπτωματικά, ο δήμαρχος που γέμισε την Αθήνα με μπάζα και ο Κώστας Μπακογιάννης που τώρα θα την γεμίσει με μάρμαρα, είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This