Μητσοτάκης και Μπουρλά εγκαινιάζουν εγκαταστάσεις της Pfizer και… προπαγανδίζουν!

Μεγάλος... ενθουσιασμός, όμως το θέμα είναι ποιος θα βγει... κερδισμένος!

Must Read

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη δημιουργία των δύο νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, ο πρωθυπουργός δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει και να κοινοποιεί προς κάθε κατεύθυνση το ότι «όλοι πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα».

Δεν λέει κανείς όχι σε επενδύσεις. Ίσα ίσα που αυτό είναι και το ζητούμενο, να έρχονται στη χώρα μας ξένες επενδύσεις και προφανώς εργασία για όλους τους Έλληνες. Όμως ερωτήματα προκαλεί το ότι σε αυτή την χρονική συγκυρία, και μετά από μία τεράστια εμβολιαστική προπαγάνδα που ακολουθείται τους τελευταίους μήνες από κυβέρνηση και επιστήμονες, έρχεται κάποιος «αδαής» αλλά σκεπτόμενος να αναρωτηθεί, πόσο τυχαίο μπορεί να είναι…

Δούναι και λαβείν…

Τυχαίο όμως τίποτα δεν είναι. Ο πρωθυπουργός φρόντισε να εξάρει την προσωπικότητα του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά αλλά και τη συμβολή του στην ανάπτυξη του εμβολίου έναντι του κορωνοϊού…

Δεν παρέλειψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να χαρακτηρίσει τις νέες εγκαταστάσεις «επένδυση – σταθμό» για τη Θεσσαλονίκη, και τόνισε ότι μέσα στους επόμενους μήνες, πάνω από 700 άνθρωποι θα απασχοληθούν τόσο στο παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας όσο και στο παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer.

Για ποιον επαναπατρισμό μιλά ο πρωθυπουργός;

Ερωτήματα πάλι και πολλές απορίες εκφράζουν όσοι άκουσαν τον πρωθυπουργό να μιλά για το περίφημο «re-brain Greece». Αλλά ποιος επαναπατρισμός; Οι Έλληνες επιστήμονες έφυγαν και παραμένουν στο εξωτερικό, αφού δεν υπάρχουν προϋποθέσεις και η χώρα μας δεν δημιουργεί κιόλας… 

«Η καρδιά του έμψυχου δυναμικού της Pfizer είναι οι απόφοιτοι του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αυτό για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απευθυνόμενος στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο πρωθυπουργός είπε ότι «η Θεσσαλονίκη καθίσταται στο εξής πρωτεύουσα της εξωστρέφειας», τονίζοντας ότι η επένδυση θα επιφέρει πολλά ωφέλη για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλος ενθουσιασμός- Το θέμα είναι ποιος θα βγει… κερδισμένος

Ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις εγκαταστάσεις της Pfizer που δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για ένα «καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον».

«Εδώ δεν μιλάμε απλά για καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, αλλά για μια πολύ υψηλή ποιότητα εργασίας, με σεβασμό απέναντι στον εργαζόμενο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως είπε εξάλλου, ο κόμβος καινοτομεί και στο εργασιακό περιβάλλον, απασχολώντας ακόμη περισσότερες γυναίκες.

Έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες να εμβολιαστούν

Η Θεσσαλονίκη οφείλει να τιμήσει έναν πρωτοπόρο στους εμβολιασμούς, ανεβάζοντας το ποσοστό των εμβολιασμών σε μια περιοχή όπως η Βόρεια Ελλάδα, με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.

«Δεν είναι απλά κρίμα, είναι ένα δράμα, να χάνουν καθημερινά τη ζωή τους 20-40 άνθρωποι. Εγώ προσωπικά μετά από εδώ θα πάω να κάνω την τρίτη δόση του εμβολίου, όπως μου είπαν οι γιατροί», είπε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This