Για… απόβαση στις Οινούσσες μας κατηγορεί αναλυτής της Άγκυρας! Είναι «τουρκικό νησί»! (video)

Σε απόλυτη παράκρουση οι «γείτονες», ειδικά μετά την υπογραφή της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας

Must Read

Σε απόλυτη παράκρουση βρίσκεται η Άγκυρα, ειδικά μετά την υπογραφή της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας.

Η μια πρόκληση διαδέχεται την άλλη και σε λίγο θα φτάσουν να διεκδικούν μέχρι και τον.. Παρθενώνα. Ο πανικός που τους έχει καταβάλει φαίνεται ξεκάθαρα και από την ανάλυση που έκανε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, συνταγματάρχης ε.α. Ουνάλ Αταμπάι, στο τουρκικό κανάλι Haber Global, όπου και κατηγόρησε την Ελλάδα για… απόβαση στις Οινούσσες! Είχε προηγηθεί η αντίδραση της Άγκυρας στην επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Χαρδαλιά, στο νησί μας. Ο απόστρατος Τούρκος αναλυτής είπε ξεδιάντροπα:

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία Ελλάδα η οποία έχοντας πάρει μαζί της τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γαλλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει πια μία ανεξέλεγκτη στάση και συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία. Δηλαδή με απόβαση στις Οινούσσες που όπως ξέρετε εκεί είναι τουρκικό έδαφος, είναι τούρκικο νησί»!

Είναι ικανοί οι Τούρκοι να αξιώνουν να τους ζητάμε και άδεια για να επισκεφτούμε τα νησιά μας και να μας δίνουν… βίζα! Ας τα βλέπει αυτά το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του και ας αντιληφθεί επιτέλους με ποιους έχουμε να κάνουμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This