Σε πανικό ο Πέτσας! Σόκαρε η εμφάνιση του σε πρωινή εκπομπή

Δεν εμπιστεύεται την «κυβερνητική πλειοψηφία»;

Must Read

Δεν μπορούσε να κρύψει τον πανικό του ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος εμφανίστηκε πριν από λίγο στην πρωινή εκπομπή του Open με τον Άκη Παυλόπουλο.

Εκ πρώτοις, ο πανικός του και οι δικαιολογίες που τραύλιζε αναφορικά με το μοίρασμα δημοσίου χρήματος σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες, είναι ανεξήγητος. Διότι, ανεξάρτητα από τα στοιχεία που θα προκύψουν από την εξεταστική επιτροπή για τις «λίστες» του, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να διαθέτει την πλειοψηφία. Άρα, το δικό της πόρισμα είναι που θα επικρατήσει. Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ρίξει τον Πέτσα στα λιοντάρια. Θα τον καλύψει μέχρι τέλους.

Το μόνο που θα μπορούσε να προβληματίσει την κυβερνητική πλειοψηφία, θα είναι μία ενδεχόμενη ευρωπαΐκή παρέμβαση, την οποία προσπαθούν να προκαλέσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με σχετικές δηλώσεις τους. Και πάλι όμως, έτσι όπως έχει δομηθεί το νομικό σύστημα της χώρας, είναι αδύνατον υπουργός της πλειοψηφίας να βρεθεί κατηγορούμενος εάν δεν το επιλέξει η ίδια η πλειοψηφία.

Προς τι λοιπόν οι προκλητικές δικαιολογίες και η επίκληση στα «βοσκοτόπια» που ήδη έχουν διερευνηθεί;

Αυτό πάντως που έχει σημασία να μάθουμε, είναι εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετεί την θέση Πέτσα για το χρήμα σε ιστοσελίδες ανύπαρκτης επισκεψιμότητας, με την δικαιολογία ότι «έχουν και αυτές το κοινό τους»!

Φυσικά, στο πλέον ενοχοποιητικό στοιχείο, το γεγονός ότι εφημερίδες παρόμοιας κυκλοφορίας πήραν τελείως διαφορετικά ποσά, δεν δόθηκε απάντηση.

Τα στοιχεία πάντως που θα έρθουν στην δημοσιότητα μέσω της εξεταστικής, σίγουρα θα αποτελέσουν όπλο για τις αστικές διεκδικήσεις αρκετών ΜΜΕ που αποκλείστηκαν σκανδαλωδώς ή έλαβαν υποτυπώδη ποσά σε σύγκριση με άλλα, παρόμοιας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This