ΟΝΝΕΔ: Συμπλήρωσε 47 έτη από την ίδρυσή της

«47 χρόνια στη σωστή πλευρά της Ιστορίας...», υποστήριξε ο πρόεδρός της Παύλος Μαρινάκης

Must Read

Σαράντα επτά χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ (Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας) συμπληρώθηκαν χθες, λίγες ημέρες μόλις μετά την εκδήλωση επίσης για τα 47 χρόνια από την ίδρυση και της Ν.Δ.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, σε δήλωσή του, μίλησε για «47 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αδιάλειπτης προσφοράς για το μέλλον της χώρας, 47 χρόνια στη σωστή πλευρά της Ιστορίας» και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ιστορία μας και ακόμη πιο αισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν, ειδικά τώρα, που οι γενναίες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη φέρνουν τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο, δίνοντάς τους τις δυνατότητες να προχωρήσουν μπροστά, να βρουν και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας».

Στα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα social media και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, που διετέλεσε και πρόεδρός της το 1992-1994. «Με την ΟΝΝΕΔ ταυτίστηκε ένα μεγάλο τμήμα της δικής μου γενιάς. Ήταν τότε η εποχή της μεγάλης μεταστροφής της νεολαίας σε φιλελεύθερες θέσεις μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια», σημείωσε και υπογράμμισε: «Χρέος και της σημερινής ΟΝΝΕΔ είναι να κρατήσει αναμμένο τον πυρσό της ελευθερίας και των πραγματικά προοδευτικών αντιλήψεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This