Σημάδια βελτίωσης από τον Βασίλη Λεβέντη που δίνει τη μάχη του για 25η μέρα

Η υγεία του εκκεντρικού πολιτικού φαίνεται πως παρουσιάζει μια ελαφρά βελτίωση

Must Read

Τη σημαντικότερη μάχη της ζωής του συνεχίζει να δίνει για 25η μέρα ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και συνεχίζει να βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Παρότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, καθώς δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να προσβληθεί χωρίς καμία ασπίδα προστασίας, η υγεία του εκκεντρικού πολιτικού φαίνεται πως παρουσιάζει μια ελαφρά βελτίωση από την περασμένη Κυριακή.

Τότε, μάλιστα, οι γιατροί κατάφεραν να επικοινωνήσουν για λίγο μαζί του, ζητώντας του να εκτελέσει ορισμένες εντολές για να δουν αν και σε ποιο βαθμό ανταποκρίνεται. Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Λεβέντης ανταποκρίθηκε, κάτι που γέννησε με αισιοδοξία τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Ωστόσο, όπως εξηγούν οι ίδιοι, ο δρόμος για την αποθεραπεία του είναι ακόμη μακρύς, καθώς ο οργανισμός του υποφέρει από σωρεία παρενεργειών, οι οποίες προκύπτουν από τον κορωνοϊό που προσβάλλει ταυτόχρονα πολλά όργανα και λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είχε προσβληθεί από τον ιό στα μέσα Σεπτεμβρίου, με τους γιατρούς όμως να του συστήνουν κατ’ οίκον θεραπεία. Λίγα 24ωρα αργότερα, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό, όπου παραμένει ως σήμερα.

Παρότι ο ηλικίας 70 ετών πολιτικός υποστήριζε με θέρμη τον εμβολιασμό, φαίνεται πως είχε διστάσει να κάνει το εμβόλιο λόγω ορισμένων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Οπως είχε δηλώσει η σύζυγός του Αναστασία Μεντεσίδου, ο κ. Λεβέντης φοβόταν τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο, γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών, που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο… Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου, που είναι 13 ετών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This