Ποιος «καρφώνει» τον υπουργό Ανάπτυξης; «Αδιανόητη η δήλωση Γεωργιάδη»

Τα «γυρνούν» ακόμα και οι ένθερμοι υποστηρικτές του εμβολιασμού!

Must Read

Την ένστασή του και την απόλυτη αντίθεσή του σε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, «όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, μη σώσει», εξέφρασε με νόημα ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

«Ατυχείς οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης»

Μέχρι και… «όμοιοί» τους, δηλαδή οι ένθερμοι υποστηρικτές του εμβολιασμού, έχουν πάψει να υιοθετούν καθετί που δηλώνει ή υποστηρίζει μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο υπουργός Ανάπτυξης προκάλεσε δυσφορία και προβληματισμό μετά την κυνική δήλωση που έκανε για όσους φοβούνται να εμβολιαστούν, και ακόμα δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. «Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, μη σώσει» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηριστικά, με τον Νίκο Καπραβέλο σήμερα να παίρνει θέση και να δηλώνει αντίθετος, σχολιάζοντάς την ως ατυχέστατη. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Καθοδόν η υποχρεωτικότητα

Και ο Νίκος Καπραβέλος επιμένει στο αφήγημα της υποχρεωτικότητας, και δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι οι ανεμβολίαστοι δεν πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους εμβολιασμένους, όταν φτάνουν να εμβολιαστούν σε ΜΕΘ.

«Βράζει» η Βόρεια Ελλάδα 

«Στη συντριπτική πλειονότητά τους, οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό είτε σε ΜΕΘ είτε σε απλές κλίνες είναι ανεμβολίαστοι» ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Καπραβέλος, οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι 347, εκ των οποίων οι 306, δηλαδή το 88%, ανεμβολίαστοι. Παράλληλα, είπε ότι η εικόνα έχει επιδεινωθεί κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη, την ώρα που βόρεια Ελλάδα, Πελοπόννησος και δυτική Ελλάδα βρίσκονται σε στενή επιτήρηση των επιστημόνων, όσον αφορά την αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This