Γιατί τα ΜΜΕ λένε ψέματα στον πρωθυπουργό περί «απομόνωσης του Ερντογάν»;

Επικίνδυνα παιχνίδια που παραπέμπουν σε σκοτεινές περιόδους…

Must Read

Εδώ και 20 μήνες περίπου, συγκεκριμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, εξακολουθούν να αναπαράγουν το μύθευμα περί «απομονωμένου Ερντογάν».

Ένα μύθευμα που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και στρατιωτικές επιχειρήσεις σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, χωρίς να έχει βγει ούτε μία ανακοίνωση από τον ΟΗΕ η την ΕΕ κατά των εγκλημάτων της.

Το χειρότερο όμως είναι ότι η Τουρκία έχει διαπράξει εισβολή σε περιοχή ελληνικής εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, έχοντας για πρώτη φορά προετοιμάσει το έδαφος με θεσμικό μανδύα. Γιατί το παράνομο μνημόνιο της Τουρκίας με την Λιβύη, ήταν ο προπομπός αυτής της εισβολής, που έχει λάβει διαστάσεις Αττίλα.

Για πρώτη φορά η Τουρκία όχι μόνο φτάνει στα παράλια της Κρήτης, αλλά παρεμποδίζει επιχειρήσεις ερευνητικού σκάφους για λογαριασμό της Ελλάδας ακόμα και στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Είναι τραγικό το γεγονός ότι ενώ η κυριαρχία της Ελλάδας είναι και ευρωπαΐκή κυριαρχία, η Ευρώπη παραμένει εκκωφαντικά σιωπηλή, χωρίς να έχει επιβάλει ούτε μία ακύρωση κατά της Τουρκίας για αυτή την εισβολή σε περιοχή ευρωπαΐκής ευθύνης.

Αυτά που συμβαίνουν μάλιστα στην κυπριακή ΑΟΖ, είναι τα χειρότερα γεγονότα μετά τον Αττίλα το 1974. Όμως, ο Ερντογάν συνεχίζει ανενόχλητος, κλιμακώνει ανενόχλητος, διαπράττει εγκλήματα κατά της Ελλάδας, κατά της Ευρώπης και κατά της ανθρωπότητας, ανενόχλητος.

Το κερασάκι; Ενώ δώσαμε τα πάντα στην Αμερική με την πρόσφατη αμυντική συμφωνία, δεν πήραμε απολύτως τίποτα απέναντι στην Τουρκία. Αντίθετα, η δήλωση Πράις λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ξέπλενε για ακόμα μια φορά τα τούρκικα εγκλήματα κατά της Ελλάδας.

Κάποια εξαπατούν βάναυσα τον Έλληνα πρωθυπουργό

Την ίδια στιγμή λοιπόν που η Τουρκία διαπράττει τις χειρότερες προκλήσεις μετά το 1974, χειρότερες ακόμα και από την απόπειρα επιβολής Γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο με τα Ίμια, συγκεκριμένα ΜΜΕ διαδίδουν συστηματικά ψευδείς ειδήσεις περί δήθεν απομόνωσης του Ερντογάν.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο πρωθυπουργός εξυφαίνει κάποιο «προδοτικό σχέδιο» κατά της Ελλάδας και τα φιλικά προς αυτόν ΜΜΕ τον βοηθούν για να το πραγματοποιήσει, είτε αυτά ακριβώς τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι εξαπατούν συνειδητά τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Επειδή είναι αδύνατον να θεωρήσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «προδότης και παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας», είμαστε βέβαιοι ότι ισχύει το δεύτερο σενάριο. Κάποιοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τον πρωθυπουργό, να τον αποκοιμίσουν ώστε να μην ζητάει ούτε κυρώσεις κατά της Τουρκίας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, εωσότου η Τουρκία ολοκληρώσει τον ακρωτηριασμό της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.

Η συμπεριφορά τους όμως αυτή ισοδυναμεί με εθνικό έγκλημα. Αντίστοιχο με το έγκλημα που διέπραξαν κάποιοι το 1974, απέναντι στο χουντικό καθεστώς και τον δικτάτορα Ιωαννίδη, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια, μέχρι την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Καλό θα είναι λοιπόν ο πρωθυπουργός να κλείσει τα αυτιά του, να εντοπίσει όλους αυτούς που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν, να τους τιμωρήσει παραδειγματικά και να επιδοθεί σε έναν αγώνα με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου η διεθνής κοινότητα να αφυπνιστεί και να σταματήσει την Τουρκία. Η οποία πλέον λειτουργεί ξεκάθαρα με όρους χιτλερικής Γερμανίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This