Κρίσιμες ώρες για τη Φώφη Γεννηματά – Σοβαρή επιδείνωση της υγείας της

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από τις 12 Οκτωβρίου

Must Read

Ώρες αγωνίας για την Φώφη Γεννηματά, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία. Η κ. Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», και από χθες το βράδυ (Κυριακή 24/10) παρουσίασε επιδείνωση η κατάστασή της.

Για την εξέλιξη με την υγεία της έχουν ήδη ενημερωθεί και οι 6 υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με ειλεό, όπου διαπιστώθηκε ότι η «βασική της νόσος», δηλαδή ο καρκίνος στο στήθος, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει επιτυχώς στο παρελθόν, επανεμφανίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γεννηματά στις 12 Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τις διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Η πολυετής μάχη  με τον καρκίνο

«Οδυνηρό να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα» είχε πει η Φώφη Γεννηματά, σε τηλεοπτική συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι «εμείς (σ.σ. εννοεί την ίδια και την αδερφή της) ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό».

Διαβάστε ακόμα:

Φώφη Γεννηματά: Εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό – Αποσύρει την υποψηφιότητά της από την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.!

Φώφη Γεννηματά: Από βδομάδα το εξιτήριο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This